Algemeen
3 oktober 2024
Week van de scheidsrechter
Laat jouw waardering blijken!
Week van de scheidsrechter

Het is de Week van de Scheidsrechter van 5 tot 13 oktober! Week in, week uit staan de scheidsrechters klaar voor ons, zodat wij wekelijks onze hobby, voetbal, kunnen uitoefenen. Het is ontzettend belangrijk dat we onze waardering hiervoor tonen aan de scheidsrechters (en aan anderen, zodat we nog meer scheidsrechters erbij krijgen). Waardering zit al in de kleine dingen. Een simpele "bedankt voor vandaag" kan al veel doen. Maar tijdens de Week van de Scheidsrechter roepen we jullie op om een stapje extra te zetten.

 

Wat is een stapje extra?

Zorg met je team voor een speciale actie voor de scheidsrechter. Spreek af dat je allemaal voor of na de wedstrijd de scheidsrechter een hand geeft en bedankt voor zijn inzet. Geef hem met zijn allen een groot applaus. Zorg voor een klein cadeautje (chocoladereep, borrelpakketje of cadeaubon). Of nodig de scheidsrechter uit om na de wedstrijd bij het team in de kantine te komen zitten en trakteer hem op een drankje. 

 

Winactie

Maak een foto van jouw bedank-actie en deel deze op social media met #scheidsbedankt #vierhetvoetbal. Of stuur de foto in op knvb.nl/vier-het-voetbal tussen 5 en 13 oktober om op de kanalen te komen van de KNVB. Wie weet win jij met jouw team 14 kaartjes voor Nederland - Hongarije!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
20 okt.
14:00 uur
De Bataven 1
HVCH 1
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
20 okt.
11:30 uur
HVCH VR1
Alverna VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen