Jeugd
12 september 2024
JO13-3 uitgebreid gesponsord door Stein Ontwikkeling
Lees verder…

Stein weet wat telt
HVCH JO13-3 heeft in Stein Ontwikkelt een sponsor gevonden die weet wat telt. De daadkracht van dit bedrijf heeft er toe geleid dat naast het HVCH-tenue ook een trainingspak én voetbalrugzak voor dit nieuwe team beschikbaar werden gesteld. Een zeer mooie gift waar de jongens natuurlijk erg blij mee zijn.


Op het (nu hele) veld zijn de spelers dit nieuwe voetbal seizoen enthousiast gestart, hebben al veel geleerd en door inzet en groei hopen ze de binnenkort de eerste punten binnen te halen.


Stein is een veelzijdige projectontwikkelaar en belegger. Brengt ontwikkelaars, overheden en creatieve geesten samen om invulling te geven aan een groter doel: waarde creëren op plekken waar deze eerst nog niet was. Ze geloven in het realiseren van echt betekenisvolle projecten.
Projecten die van meerwaarde zijn voor mens én omgeving. Stein is betrokken, vindingrijk in combinatie met een flinke dosis energie en daadkracht.

In Heesch heeft dit geresulteerd in een aantal mooie projecten; Park Beelland, Restaurant Wolters, Gezondheidscentrum Ceres, Brier 59 en men is bezig met een nieuw project “Theo” op de hoek Bosschebaan – Broekhoek.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
20 okt.
14:00 uur
De Bataven 1
HVCH 1
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
20 okt.
11:30 uur
HVCH VR1
Alverna VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen