6 oktober 2024
HVCH wint weer!
Nemelaer – HVCH: 0-2 en HVCH Vr1 - Witkampers Vr1: 1-0

Op een zonnige oktobermiddag in Haaren heeft HVCH met 0-2 gewonnen van Nemelaer

In een wedstrijd die weinig hoogstaand voetbal bood, was de ploeg uit Heesch uiterst effectief en nam de drie punten mee naar huis. Met zes punten uit drie wedstrijden kent HVCH een prima start van het seizoen in de 1e klasse.

Beide ploegen troffen elkaar vorig jaar nog in de 4e Divisie en staan dit seizoen weer tegenover elkaar in de 1e klasse. Ondanks het slordige spel aan beide kanten, telde voor HVCH vooral het resultaat: een mooie driepunter. De bezoekers wisten hun schaarse kansen te benutten, terwijl Nemelaer nauwelijks gevaarlijk werd.

Na 30 minuten bracht Milan Raijmaekers, zoals zo vaak, HVCH knap op voorsprong uit (weer) een voorzet van Rob van der Ven. Na rust verdubbelde Stan van der Zanden de score. Uit een rechtstreekse assist van keeper Desny Royendijk scoorde hij knap uit een moeilijke hoek.

De spits, deze zomer overgekomen van FC Uden, maakte zijn eerste competitiedoelpunt voor HVCH en zette zijn ploeg comfortabel op 0-2.

Nemelaer slaagde er niet in om een vuist te maken, waardoor HVCH de wedstrijd professioneel uitspeelde. Volgende week wacht voor HVCH een wedstrijd tegen koploper SC Bemmel, een mooie kans om hun sterke start van de competitie voort te zetten.

Ook HVCH Vrouwen 1 won deze zondag. Thuis werd Witkampers Vr1 uit het Gelderse Laren verslagen met 1-0