Senioren
29 september 2024
HVCH wint met 2-1 van Kruisland op feestelijke dag
Perfect nieuw scorebord!

Op een bijzondere dag voor HVCH, waarbij de vernieuwde tribune en het elektronische scorebord officieel in gebruik werden genomen, wist HVCH een spannende wedstrijd tegen Kruisland met 2-1 te winnen.

Het nieuwe scorebord, mogelijk gemaakt door de trouwe sponsoren Van Bakel Elektro, Van de Wetering en Van Munster en vele vrijwilligers, leverde een passende score: 2-1 in het voordeel van HVCH.

De eerste helft was intens, maar ondanks kansen voor beide teams bleef de stand bij rust 0-0. Na rust brak Jasper Neelen de ban voor HVCH, hoewel het nieuwe scorebord aanvankelijk per abuis de naam van Milan Raijmaekers toonde. De vreugde was van korte duur, want vrijwel direct na de aftrap kwam Kruisland met een gelijkmaker.

De spanning was te voelen, maar in de 75e minuut was het daadwerkelijk Milan Raijmaekers die, na een mooie voorzet van Rob van der Ven, de 2-1 binnenschoot. Ondanks aandringen van Kruisland, waarin meerdere oud-profs speelden, hield HVCH stand dankzij een aantal cruciale reddingen van keeper Desny Royendijk en vooral een fantastische team-spirit.

Tot diep in de blessuretijd bleef het spannend, maar HVCH wist de voorsprong vast te houden. Mounir Al Mansouri werd gekozen tot Man of the Match, maar het hele team verdient alle lof voor deze eerste competitie-overwinning sinds november 2023 (in de 4e divisie). De overwinning werd dan ook uitgebreid gevierd in de altijd gezellige HVCH-kantine.

Een geslaagde dag, zowel op als naast het veld, met het nieuwe scorebord dat de overwinning perfect symboliseerde.