Senioren
13 oktober 2024
Gigant Willem Roefs speelt 250e wedstrijd voor HVCH 1
…en verslaat koploper SC Bemmel met 1-0

Zondag 13 oktober zal de geschiedenisboeken ingaan als een memorabele dag voor HVCH. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Bemmel werd Willem Roefs, al 14 jaar een rots in de branding van HVCH 1, gehuldigd voor zijn 250e wedstrijd in het eerste elftal. De Loosbroekse verdediger, al sinds de C-junioren bij HVCH, heeft de route van zijn dorp naar het Heesche voetbalveld ontelbare malen gefietst, en ook vandaag bewees hij wederom zijn waarde.

 

In een wedstrijd waarin HVCH als hecht team opereerde, werd koploper SC Bemmel aan banden gelegd. De thuisploeg speelde vanuit een sterke omschakeling en was uiterst effectief. De tweede grote kans van de wedstrijd leverde resultaat op: na een fraaie dribbel van Tim Kamp schoot Davy van der Leur de bal na 15 minuten strak in de korte hoek: 1-0.

 

SC Bemmel creëerde weinig, mede door solide verdedigingswerk onder leiding van Willem Roefs, die dan ook terecht werd uitgeroepen tot ‘man of the match’. En als er al een kans kwam voor Bemmel, dan stond keeper Desny Roijendijk als altijd paraat om de schade te beperken.

 

HVCH controleerde de wedstrijd en de 1-0 overwinning kwam nooit meer echt in gevaar. Een mooie teamprestatie die in de kleedkamer en kantine feestelijk gevierd werd, waarbij jubilaris Willem Roefs nogmaals in het zonnetje werd gezet.  Het is iedereen duidelijk waarom Willem opgenomen is in ‘Het beste HVCH ooit’. 

 

Ondertussen boekte HVCH zijn derde overwinning op rij en heeft het alweer 9 uit 4 waarmee het tweede staat. Volgende week uit naar de Bataven. 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
20 okt.
14:00 uur
De Bataven 1
HVCH 1
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
20 okt.
11:30 uur
HVCH VR1
Alverna VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen